27972

Z Necyklopedie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

27972 je velice, velice, ale velice magické číslo, které je tajemství pro lidstvo již od roku 27972 př.n.l. Co je toto číslo zač, co skrývá za magii a v čem je tak zvláštní, to se dozvíte když si přečtete tento článek.

Pravěk[editovat | editovat zdroj]

Psal se rok 27972 př.n.l. a bylo 27. září a na území budoucí České republiky ulovili neandrtálci sedmitunového mamuta, ale všimli si toho pralidé druhu homo sapiens a mamuta se jim zachtělo. Vrhli se proti neandrtálcům. Pralidí bylo 35 a neandrtálců 21. Tři neandrtálci byli vážně zraněni a pralidé získali velikého mamuta a neandrtálci byli donuceni opustit velké území. Tato bitva proběhla v době, kdy neandrtálci již postupně vymírali. Účastníci této bitvy byli posledními neandrtálci na území České republiky. O dva až čtyři tisíce let později neandrtálci definitivně vymírají a je ta na nás homo sapiens, aby jsme zdědili svět a odhalili záhadu čísla 27972. Povídka o posledních neandrtálcích se říkala z generace na generaci a byla nakreslena na zdech jeskyní. V pravěku však o tomto čísle nikdo nic neodhalil.

Starověk[editovat | editovat zdroj]

Neznámého roku v 8. století př.n.l. sepsal historku o bitvě pralidí proti neandrtálcům z roku 27972 př.n.l. neznámý Germán, který se ji dozvěděl od neznámého Kelta a napsal ji do neznámé knihy, kterou uložil do neznámé germánské knihovny, kterou neznámý zloděj vyslaný z Římské republiy vykradl v neznámý den v neznámém měsíci neznámého vykradl a odnesl římskému parlamentu, ale knihu spálil neznámýzločinec v neznámý rok. Více toho o číslu samotném však zjistil přední antický matematik starověkého Řecka Pythagoras v 6. století př.n.l. který napsal knihu Magie aneb čísla která jsou velmi zvláštní. Když tuhle knihu psal, tak předním výzkumem přišel objevil magii čísel 42 a 666 a přišel na to, že když obě čísla vynásobí, tak přijde na to, co je to magie a zjistil úžasnou věc. Magie je číslo 27972. O jeho knihu se opíral perský král, který proti pár tisícům vojáků Alexandra velikého vyrazil s 27972 a doufal, že tak Alexandra smete, ale i přes přesilu prohrál. O totéž se opíral římský císař Konstantin z 4. století našeho letopočtu a jeho dvůr, který určil satanovo číslo 666, zvláštní číslo 42 a magii všecgh magií číslo 27972. Katolíci však v raném středověku tato číslo, vyjma toho prvního, umlčeli.

Středověk[editovat | editovat zdroj]

V tomto období lidé magické číslo 27972 umlčeli, králové a císaři se na něj vykašlali a mnoho říší padlo právě proto, že se na toto číslo vykašlali. Jediní, kdo se na toto číslo nevykašlali byli turci a díky tomu se jim podařilo roku 1453 dobýt Byzantskou říši.

Novověk[editovat | editovat zdroj]

Až v tomto období došlo k obnově víry v číslo 27972. Již na konci středověku se obnovil zájem o toto číslu u Španělů a Hernán Cortés, který zvláště věřil v toto číslo upevnil víru v něj v Mexiku. Postupně byl obnoven zájem v Itálii a Francii a na Balkáně kam číslo přenesli turci. Významným výzkumníkem tohoto čísla byl Tycho Brahe, který však k žádným výsledkům výzkumu nedošel. A ani v osmnáctém a devatenáctém století nebylo již zjištěno. Až koncem devatenáctého století přišel v Americe objev pravěké války mezi pralidmi a neandrtálci, starověkých teorií, který se podařilo rozvinout. Roku 1925 byl výzkum hotov- číslo 27972 je absolutní magie, která určuje chod světa a řadu významných věcí. O významu tohoto čísla jistě svědčí i to, že první přímé spojení Tanvaldu s Drážďany je právě vlakem č. 27972.

Hvězdověk[editovat | editovat zdroj]

V tomto období, které začalo roku 3158, se cestovalo mezi hvězdami a roku 27972 je definitivně tato magie potvrzena. Ještě předtím, ve 21 tisíceletí se lidstvo dělí na dvě hlavní genetické větve- lidstvo zemské a ekonomicky silnější lidstvo proximské, jehož dávní předchůdci kolonizovali v 18. tisíciletí tři planety nám po Slunci nejbližší hvězdy se jménem- Proxima century. Právě roku 27972 zemře poslední zástupce lidstva zemského. Roku 127972 bude navázán kontakt a rozluštěna řec mimozemšťanů z daleké části Mléčné dráhy a lidé se rozšíří po celé Mléčné dráze a poté i do galaxie Andromeda.

Je zkrátka vidět, že toto číslo je nejmagičtější ze všech čísel